Beperkte aanbieding:

Ontsteek je avontuurlijke geest met een betrouwbaar vuur en eindeloze mogelijkheden voor je overlevingstocht in de wildernis!

Most Popular

LIMITED TIME OFFER:

Ignite your spirit of adventure and bring a reliable fire and endless possibilities to your wilderness survival journey

Most Popular

Beperkte aanbieding:

Ontsteek je avontuurlijke geest met een betrouwbaar vuur en eindeloze mogelijkheden voor je overlevingstocht in de wildernis!

Most Popular

Vonkavontuur: Omarm Vuur met Vertrouwen en Gemak!

Ergonomisch ontworpen handvat. zorgt voor een comfortabele grip, zodat je de fire starter moeiteloos kunt gebruiken voor ontstekingsdoeleinden.
Uitzonderlijke duurzaamheid. Met een slagkracht van meer dan 20.000+ slagen, ongeacht de omstandigheden, zal deze fire starter een lange levensduur hebben en je voorzien van een betrouwbare ontstekingsbron. 
Koord & Multi-Tool. Met het sleutelkoord kun je de fire starter aan je tas of pols bevestigen, zodat je er gemakkelijk bij kunt en hem niet kwijtraakt. De meegeleverde multi-tool dient als extra hulpmiddel en stelt je in staat om verschillende buitensituaties aan te pakken.

HOE TE GEBRUIKEN 

Leg wat droge bladeren, schors en ander brandbaar materiaal klaar.
Schraap veel magnesiumsnippers weg.
Spark ignition, strike at 45-degree angle.
Gently blow on the flames and add kindling to let your fire burn.
visa master-card discover american paypal

Veelgestelde Vragen

V: Wat is een wildernis survival vuursteen?

A: Een wildernis survival vuursteen is een instrument dat gebruikt wordt om vuur te ontsteken tijdens buitenactiviteiten. Het bestaat meestal uit een vuursteen en een vuurspits, die vonken genereert door met de vuursteen te schrapen om brandbaar materiaal te ontsteken.

V: Hoe gebruik ik een wildernis vuursteen?

A:Houd de wildernis overlevingsvuursteen dicht bij het oppervlak van het brandbare materiaal en gebruik de vuursteenschraper om snel over de vuursteen te schrapen, waardoor vonken ontstaan. Richt de vonken op het brandbare materiaal en wacht tot de vlam ontbrandt.

V: In welke situaties is een survival vuursteen nuttig?

A: Een wildernis survival vuursteen is handig bij verschillende buitenactiviteiten zoals kamperen, wandelen, wildernis survival en vissen. Hij is betrouwbaar en duurzaam en kan zelfs in slechte weersomstandigheden een vuurbron ontsteken.

V: Vereist het gebruik van een wildernis survival vuursteen specifieke vaardigheden?

A: Ja, het gebruik van een wildernis survival vuursteen vereist enige vaardigheid en oefening. De juiste schraaphoek en kracht kunnen de vonkproductie verbeteren. Het is aan te raden om vooraf te oefenen en vertrouwd te raken met de juiste gebruikstechnieken.

V: Kan een wildernis survival vuursteen gebruikt worden in natte omstandigheden?

A: Ja, wildernis survival vuurstenen zijn vaak ontworpen om te werken in natte omstandigheden. De constructie van de vuursteen en de slagpin maakt het gemakkelijker om vonken te genereren, waardoor brandbaar materiaal zelfs in vochtige omgevingen kan worden ontstoken.

V: Hoe duurzaam is een wildernis survival vuursteen?

A: Vuurstenen voor survival in de wildernis hebben over het algemeen een goede duurzaamheid en zijn bestand tegen veelvuldig schrapen en gebruik. De frequentie van gebruik en de intensiteit van het schrapen kunnen de levensduur echter beïnvloeden. Controleer regelmatig de slijtage van de vuursteen en vervang indien nodig versleten onderdelen.

V: Kan een wildernis survival vuursteen ook voor andere doeleinden dienen?

A: Naast het aansteken van vuur kan een wilderness survival vuursteen ook worden gebruikt voor het aansteken van vuurwerk, kampvuren, barbecues en buitenfornuizen, naast andere toepassingen. Het zijn veelzijdige gereedschappen die gemak en veiligheid bieden bij het leven in de buitenlucht.

Disclaimer: OhSpotLight producten zijn niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van een specifieke ziekte of aandoening, maar eerder als een aanvullende aanvulling op de professioneel toegewezen behandelingen.

Lees meer... 

*Individuele resultaten kunnen variëren.