TIDSBEGRENSET TILBUD:

Tenn eventyrlysten og gi deg et pålitelig bål og uendelige muligheter på overlevelsesturen i villmarken

Mest Populære

TIDSBEGRENSET TILBUD:

Tenn eventyrlysten og gi deg et pålitelig bål og uendelige muligheter på overlevelsesturen i villmarken

Most Popular

TIDSBEGRENSET TILBUD:

Tenn eventyrlysten og gi deg et pålitelig bål og uendelige muligheter på overlevelsesturen i villmarken

Most Popular

Kraftig Gnistsliper: Frigjør pålitelig tenningsenergi

  • 【Magnesiumpulver Med høy renhetsgrad】Disse magnesiumpulverne har ikke bare et bredere spekter av antennelsestemperaturer, men viser også at de er svært effektive i tøffe omgivelser. Ved å kombinere moderne materialvitenskap med brannteknologi, gir magnesiumpulver med høy renhet friluftsfolk og overlevende i villmarka et virkelig pålitelig ildalternativ.
  • 【Metalloksidkatalysator】Jernoksid (Fe2O3) og andre metalloksider smeltes inn i magnesiumpulveret i nøyaktige proporsjoner, noe som akselererer oksidasjonsreaksjonen i magnesiumpulveret, noe som genererer høye temperaturer og gnister, slik at antennelsen skjer raskere.
  • 【Anti-Slitasje-belegg】Nanopartikler av titanlegering er smeltet sammen med en spesiell polymermatrise, disse nanopartiklene har utmerket hardhet og slitestyrke, noe som gjør denne tennsatsen i stand til mer enn 20 000 slag, uansett hvilken situasjon du bruker den i, og vil gi deg en pålitelig brannkilde.
visa master-card discover american paypal

Spark Adventure: Omfavn ilden med selvtillit og letthet!

Ergonomisk Utformet Håndtak. det sikrer et komfortabelt grep, slik at du enkelt kan bruke ildstarteren til tenning.
Nøkkelbånd & Multiverktøy. Med snoren kan du feste tennsatsen til vesken eller håndleddet, slik at den er lett tilgjengelig og ikke kommer på avveie. Det medfølgende multiverktøyet er et ekstra verktøy som gjør deg i stand til å takle ulike situasjoner utendørs.

HVORDAN BRUKES 

Forbered litt tørt løv, bark og annet brennbart materiale.
Skrap mye magnesiumflis.
Tenn gnisten i 45 graders vinkel.
Blås forsiktig på flammene og legg på opptenningsved for å få bålet til å brenne.
visa master-card discover american paypal

Ofte Stilte Spørsmål

Q: Hva er en overlevelsesflint?

A: En overlevelsesflint er et verktøy som brukes til å tenne bål i forbindelse med utendørsaktiviteter. Den består vanligvis av en flintstein og en tenner, som genererer gnister ved å skrape på flinten for å antenne brennbart materiale.

Q: Hvordan bruker jeg en overlevelsesflint i naturen?

A: Hold overlevelsesflinten nær overflaten på det brennbare materialet, og bruk slagtreet til raskt å skrape flinten slik at det oppstår gnister. Rett gnistene mot det brennbare materialet og vent til flammen tennes.

Q: I hvilke situasjoner er en overlevelsesflint nyttig?

A: En overlevelsesflint er nyttig i forbindelse med ulike utendørsaktiviteter som camping, fotturer, overlevelse i villmarken og fiske. Den er pålitelig og slitesterk, og den er i stand til å tenne et bål selv under ugunstige værforhold.

Q: Kreves det spesielle ferdigheter for å bruke en overlevelsesflint?

A: Ja, bruk av en overlevelsesflint i villmarken krever en viss ferdighet og øvelse. Riktig skrapevinkel og kraft kan øke gnistproduksjonen. Det anbefales å øve og sette seg inn i riktig bruksteknikk på forhånd.

Q: Kan en overlevelsesflint brukes under våte forhold?

A: Ja, overlevelsesflint er ofte konstruert for å fungere under våte forhold. Konstruksjonen av flinten og slagstykket gjør det lettere å generere gnister, noe som gjør det mulig å antenne brennbart materiale selv i fuktige omgivelser.

Q: Hvor slitesterk er en overlevelsesflint?

A: Flintestenger til overlevelsesbruk i villmarken har generelt god holdbarhet og tåler å bli skrapt og brukt flere ganger. Brukshyppighet og skrapingsintensitet kan imidlertid påvirke levetiden. Kontroller jevnlig slitasjen på tennsatsen og skift ut slitte deler etter behov.

Q: Kreves det spesielle ferdigheter for å bruke en overlevelsesflint i villmarken?

A: Nei, det kreves ingen spesielle ferdigheter for å bruke en overlevelsesflint i villmarken. Den kan brukes effektivt uten behov for spesialiserte teknikker. Det er nok å slå på flinten i ulike vinkler og bruke kraft for å lage gnister som kan tenne. c